Supervisie

Van der Wall Psychologie biedt supervisie aan op twee locaties: in Sneek en in Driebergen. Supervisie kan plaatsvinden in het kader van de volgende opleidingen:

- Cognitief Gedragstherapeut VGCT
- Cognitief Gedragstherapeutisch Werker VGCT
- GZ-Psycholoog
- Klinisch Psycholoog
- Psychotherapeut
- EMDR Therapeut i.o.*
- EMDR Practitioner i.o*

Zelf leren is van groot belang voor een goede professionele ontwikkeling en het bijblijven in het vakgebied. Als erkend supervisor geef ik competentie-gerichte supervisie voor de GZ-opleiding, de opleiding tot Cognitief Gedragstherapeut i.o., Cognitief gedragstherapeutisch Werker, Klinisch Psycholoog en Psychotherapie. Voor overige informatie is het raadzaam om het reglement van de betreffende opleiding te bekijken, klik hier voor het VGCT-opleidingsreglement. Een supervisie-overeenkomst wordt altijd afgesloten aan het begin van het traject. Voor de EMDR-opleiding is een aparte superisie-overeenkomst, in verband met de specifieke eisen van die opleiding.

In de supervisie werk ik vanuit alle invalshoeken: theoretische vorming, feedback, videomateriaal, oefening, volgens het leermodel van Kolb. Voor het ontdekken van je eigen favoriete leerstijl kun je een vragenlijst invullen. Van elke supervisie wordt door de supervisant een reflectieverslag geschreven en leerdoelen voor de volgende keer.

Voor de supervisie van de N=1 wordt naast de supervisie-uren per supervisie-uur een half uur leestijd gerekend.

Tarief

Het tarief voor individuele leertherapie en supervisie is 100 euro per 45 minuten. Dit bedrag is inclusief voorbereiding en rapportage. Voor groepssupervisie met 2 supervisanten geldt een tarief van 150 euro voor 60 minuten en met 3 deelnemers 200 euro per sessie (60 minuten). Ook deze bedragen zijn incl voorbereiding en rapportage en zijn vrijgesteld van BTW.

*) in 2017 vinden de EMDR supervisies nog plaats onder supervisie van een EMDR trainer, in verband met de opleiding tot EMDR Supervisor. Dit houdt in dat de supervisie-sessies worden opgenomen en beoordeeld door een EMDR trainer. Dit kan soms maken dat een supervisietraject iets langer duurt, het is raadzaam om daar rekening mee te houden.


Vorige pagina: Geschiedenis herhaalt zich... NIET
Volgende pagina: Supervisie VGCT