Nieuws

30-12-2017

Met ingang van 1 januari 2018 start KieN, voor effectieve en transparante zorg. KieN is ontstaat uit een jarenlange vruchtbare samenwerking tussen Van der Wall Psychologie en Schipper Psychiatrie Sneek. Samen kunnen we meer: wachttijden verminderen en nog beter maatwerk en simpele oplossingen bieden voor complexe problemen. Onze specialismes zijn: ernstige traumatisering, gezinsproblemen, gedragsproblemen, stemmingsstoornissen en traumagerelateerde problematiek. Ons team is versterkt met een aantal enthousiaste nieuwe collega's die ook op onze manier werken.

.

27-12-2017

Van een wachttijd die vaak langer was dan 6 maanden, kunnen we bij KieN iedereen binnen 4 weken een intake garanderen. Kijk op www.kien.nu

03-01-2017

Met ingang van 1 januari 2017 opent Van der Wall Psychologie een supervisie-praktijk in Driebergen-Rijsenburg. Naast de praktijk in Sneek is het dus ook mogelijk om in Driebergen supervisie te krijgen.

01-01-2017

De wachttijd voor nieuwe behandelingen is ongeveer 5 maanden.

14-07-2016

Helaas is er op dit moment aanmeldingstop voor kinderen en jongeren die specialistische ggz zorg nodig hebben. Dit in verband met het feit dat de praktijk in 2016 geen contract heeft met de gemeenten voor het bieden van deze zorg. Een en ander heeft te maken met een administratieve fout. Op individueel niveau maken gemeenten/gebiedsteams nog wel eens een uitzondering, maar dan moet de indicatie afgegeven worden door het gebiedsteam en niet door de huisarts.

24-05-2016

Lees dit artikel, het maakt helder waarom het zo belangrijk is om naast traumabehandeling ook iets met je lichaam te doen, bijvoorbeeld Yoga of Mindfulness. Voor het hele artikel, klik hier

De wachttijd voor een intake is op dit moment 2 weken


Vorige pagina: Interessante links
Volgende pagina: Huiswerkformulieren